Vi er specialiserede i at fortælle historier, som gennem en sammensmeltning af ord, billeder, musik, farver og lyd skaber følelser og indtryk.

YDELSER

Der findes mange stilarter for videoproduktioner, men i sidste ende handler det om at finde netop den stil, der matcher din historie. Det er dét, vi er her for at hjælpe med.

VIDEOREDIGERING

MOTION GRAPHICS

ANIMATION

LYDDESIGN

TEKST

GRAFISK DESIGN

COLOUR GRADING

DIGITAL ENCODING

RÅDGIVNING

ON-SITE OG STUDIELOKALISEREDE OPTAGELSER

IDÉ- OG KONCEPTUDVIKLING

INDHOLDSSTRATEGI

PRODUKTIONSKOORDINATION

 

PRÆSENTATIONSVIDEO

MARKETINGVIDEO

EVENTVIDEO

KINETISK TEKST OG ANIMERET VIDEO

INSTRUKTIONSVIDEO

BRAND REELS

ONLINE OG MOBIL VIDEO

VIDEO AF FORRETNINGSPITCH

HIGHLIGHTVIDEO

ORIGINALT INDHOLD

CORPORATE COMMUNICATIONS

REAL-TIME VIDEO

AWARD ENTRY VIDEO

PROCES

Den kreative proces er netop dét – en proces. Så vi går med glæde alle zigzag’er, op- og nedture samt twists og nye perspektiver i møde. Vi ved, at de bedste resultater opstår af modige ideer, samarbejde og detaljeopmærksomhed, så vi lever med mottoet “omfavn processen”. Vi elsker det, vi laver, og det ønsker vi også, at du kan.

01. Koncept

Vi lytter, researcher, skriver, redigerer, skriver igen, præsenterer, låser os fast og launcher.

02. Præproduktion

Lad planlægningen begynde. Vi spidser vores I’er og skærper vores T’er. Ingen detalje bliver efterladt på gulvet.

  • gallery-image
  • gallery-image

03. Produktion

Til at skyde dit projekt har vi det gladeste hold med up-to-date udstyr og teknologi.

04. Postproduktion

Vi producerer, klipper, designer og animerer din video, indtil den er klar til prime time.

05. Distribution

Nå ud til nuværende og nye kunder online, gør indtryk til din event eller skru op for wow-effekten ved dit næste pitch. Det er tid til at inspirere og glæde dit publikum.

Vi taler også DESIGN

Vi har et aktivt partnerskab med CROSSMEDIA DESIGN - et lille team af designere og udviklere, som leverer smarte løsninger på et bredt udvalg af designudfordringer i vores daglige workflow. Vi samarbejder for at skabe de bedste videoer, websites, brand-identiteter og mobile applikationer.

[unex_ce_button id="content_x7dxsykjg,column_content_vdtq5fb23" button_text_color="#ffffff" button_font="semibold" button_font_size="15px" button_width="auto" button_alignment="center" button_text_spacing="1px" button_bg_color="#2ec866" button_padding="12px 50px 12px 50px" button_border_width="0px" button_border_color="#000000" button_border_radius="4px" button_text_hover_color="#ffffff" button_text_spacing_hover="1px" button_bg_hover_color="#43de7c" button_border_hover_color="#000000" button_link="http://brainstormcm.dk/wordpress-vedligeholdelsespakker/" button_link_type="url" button_link_target="_self" has_container="" in_column="1"]LÆR MERE HER[/ce_button]
[unex_ce_button id="content_x7dxsykjg,column_content_4cr8ii793" button_text_color="#ffffff" button_font="semibold" button_font_size="15px" button_width="auto" button_alignment="center" button_text_spacing="1px" button_bg_color="#395e66" button_padding="12px 50px 12px 50px" button_border_width="0px" button_border_color="#000000" button_border_radius="4px" button_text_hover_color="#ffffff" button_text_spacing_hover="1px" button_bg_hover_color="#51777f" button_border_hover_color="#000000" button_link="http://brainstormcm.dk/en/contact/" button_link_type="url" button_link_target="_self" has_container="" in_column="1"]KONTAKT OS HER[/ce_button]