HVORFOR HAR DU BRUG FOR EN WORDPRESS VEDLIGEHOLDELSESPAKKE?

Vedligeholdelse af en WordPress hjemmeside består af både beskyttelse, afsløring og genoprettelse. Hvis du ønsker at beskytte og vedligeholde din hjemmeside, har du brug for alle tre.

Det kræver både tid og teknisk kunnen at gøre dette ordentligt. Mens dit fokus bør ligge på at promovere og udvikle din forretning, ligger vores på at sikre, at du har det rette miljø til dette.

Sikkerhed er et varmt emne disse dage. Hjemmesider bliver hacket, og folk er bekymrede. Heldigvis eksisterer der en række muligheder for at beskytte en hjemmeside.

Nedenfor taler vi kort om sikkerhed og WordPress. Vi vil dække den mest relevante information i forhold til beskyttelse af din hjemmeside og forretning.

Der er altid en risiko

Din hjemmeside er konstant eksponeret for risici til i en bestemt grad. Hackere og bots prøver hele tiden at udnytte sårbare punkter. Den virtuelle verden er i forandring, og du har brug for, at din hjemmeside er opdateret med den nyeste viden.

God beskyttelse handler om at minimere risiko. Det er her, vi kommer ind i billedet. Vi ved præcis, hvordan du reducerer risikoen. At arbejde i dette miljø har givet os evnerne til at udvælge og implementere den bedste praksis, når det kommer til sikkerhed.

Sikkerhed og brugervenlighed

Der er en fin grænse mellem sikkerhed og brugervenlighed. Når vi implementerer sikkerhedselementer for din hjemmeside, sørger vi for, at brugervenligheden ikke forstyrres. Vi optimerer dog databasen, billedstørrelser og den generelle brugeroplevelse. Dette gør vi for at sikre, at din information præsenteres på den mest optimale måde.

1. Beskyttelse

Først og fremmest sikrer vi, at din hjemmeside er effektiv mod enhver trussel. Vi hejser vindebroen, sænker porten, antænder den brandfarlige voldgrav og får kontrol over situationen, før angrebet er sat igang.

2. Afsløring

Ligemeget hvor godt beredskabet mod angreb er, kan skurken i nogle tilfælde stadig finde en bagvej til at skade din hjemmeside. Derfor skal vi kunne vide, hvornår et angreb kan ske. I visse tilfælde kan snedige bots indlejre skjult kode i din hjemmeside. Med de rette afsløringsmetoder vil dette ikke kunne lade sig gøre. Vi identificerer problemet fra roden og den harmfulde kode vil blive tilintetgjort.

3. Genoprettelse

Uforudsete begivenheder kan finde sted. I det tilfælde er vi intet mindre end forberedte. Hvorfor bekymre sig om det værst tænkelige scenarie, hvis en backup har dig og din forretning dækket? En backup er desuden vigtig af andre grunde end sikkerhed. Du vil have muligheden for at genoprette din hjemmeside fra et bestemt tidspunkt.

Sikkerhedspraksis, når det er bedst

Udover beskyttelse, afsløring og genoprettelse arbejder vi før alt andet med 3 gode metoder for sikkerhedspraksis.

Vi opdaterer
En af de største sikkerhedsudfordringer for WordPress er gammel software. WordPress opdateres ofte, og når der opstår nye sikkerhedsproblemer, udgives en opdatering med det samme. Vi sørger for, at din hjemmeside har den nyeste udgave installeret. Temaer og plugins følger samme praksis.

Stærke Passwords
Sikkerheden er kun så god som dit password. Hvis dit password er simpelt, vil hele hjemmesiden være nem at hacke. Vi bruger stærke passwords, som inkluderer tal, store bogstaver og specielle tegn. De er lange, unikke og svære at huske. Bare rolig - vi bruger en password manager, og dit vil altid være sikkert.

Ah ja, Backups
Sagde vi det før? Ja? Det er, fordi vi mener det. Vi tager backups af hele din hjemmeside (billeder, plugins, temaer) og af din database. Vi gemmer disse backups 3 forskellige steder: på din hosting server, på vores dropbox og på vores servere. Vi er beredte på ethvert apokalyptisk scenarie, som inkluderer tabet af din data.

Ønsker du mere information om vores WordPress vedligeholdelsespakker, så send os en e-mail. Vi svarer meget gerne på dine spørgsmål.

Vi har 3 WordPress Vedligeholdelsespakker, som dækker disse sikkerhedsudfordringer.

[unex_ce_button id="content_0gt25xny0,column_content_43dii7rr2" button_text_color="#ffffff" button_font="semibold" button_font_size="15px" button_width="auto" button_alignment="center" button_text_spacing="1px" button_bg_color="#2ec866" button_padding="15px 50px 15px 50px" button_border_width="0px" button_border_color="#000000" button_border_radius="4px" button_text_hover_color="#ffffff" button_text_spacing_hover="1px" button_bg_hover_color="#43de7c" button_border_hover_color="#000000" button_link="brainstormcm.dk/wordpress-vedligeholdelsespakker/" button_link_type="url" button_link_target="_self" has_container="" in_column="1"]SE VORES PAKKER[/ce_button]